KrakowResor – varför just med oss? - KrakowResor

KrakowResor – varför just med oss?

Vi som skulle vilja bjuda in dig till Krakow heter KrakowResor, eftersom vi arrangerar ochskräddarsyr upplevelserika Krakowresor för er. Kontoret har funnits i 15 år och sedan 3 år tillbaka är det vi två som är verksamma här. Vi erbjuder våra tjänster på svenska och vänder oss till både enskilda turister och grupper. Vi ordnar såväl fristående tjänster eller guidningar som paketresor med boende, transport och restaurangbesök.

 

Vi är särskilt inriktade på att organisera turer till Auschwitz Birkenau, saltgruvan i Wieliczka, polska Tatrabergens huvudstad Zakopane samt guidning i Schindlers fabrik och tematiska stadsguidningar i Krakow. Men vi har även stor erfarenhet av att ordna olika slags mer eller mindre vanliga studiebesök, anpassade till våra kunders behov.

 

Stora torget med vyn över St. Adalberts kyrka i Waweslottet i bakgrunden
Stora torget med vyn över St. Adalberts kyrka i Waweslottet i bakgrunden

Vi gör vårt bästa för att våra Krakowresor ska vara skräddarsydda efter de besökandes önskemål. Under de 15 år som vihar funnits till som researrangör har vi utvecklat ett väl fungerande nät av lokala kontakter,tack vare vilka vi lätt kan individanpassa våra erbjudanden ålders- och innehållsmässigt. Vi har ett brett utbud av olika typer av resor: skol- och konfirmandresor med fokus på historia, kultur samt olika slags studie- och skolbesök, seniorresor, företagsresor, historiska resor, konst- och kulturresor.

 

En mångsidig reseupplevelse

Som sagt, vi är även specialiserade på att skräddarsy individuellt anpassade resor. Behöver du hjälp med att ordna en city-break eller med att fylla dina lediga dagar i Krakow? Vi står gärnatill tjänst med vår erfarenhet när det gäller turistinformation och resetips, t.ex. om vad somhänder i staden, vad som är värt att se och besöka, vilka ställen som är bra att handla i.

 

Marlena vid sidan av prinsessan Christina
Marlena vid sidan av prinsessan Christina

Du kan anlita oss när du letar efter inspiration under din resa, t.ex. en dagsutflykt från Krakow. Oberoende av om du är en avspänd eller en äventyrstörstig resenär, om du är intresserad avhistoria och kultur eller kanske snarare forskning och kunskap eller något helt annorlunda, så är vi övertygade om att du finner det du söker i Krakow! Här finns både det ena och det andra! Staden har ju ett så brett erbjudande! Vi hoppas att få höra ifrån dig någon gång, kanske till och med att ses i Krakow?

 

Under tiden är du välkommen att titta in på vår hemsida www.krakowresor.se, där vipresenterar våra färdiga förslag på olika typer av resor och vi fyller regelbundet på i vårblogg. Vi finns även på sociala medier som Facebook och Instagram KrakowResor, där vikommer att sätta igång med tematiska online-upplevelser, som t.ex. föredrag och live-sändastadsvandringar. Ett bra sätt att ta reda på, om en Krakow-resa är något för dig eller inte.

Är du med på äventyret?

Marlena och Patrycja, KrakowResor

 

Kraków Resor